Karen Nørby

Ernæringsterapeut, forfatter og foredragsholder

Kostvejledning og ernæringsterapi

Tilbyder kostvejledning til enkelt personer, familier og grupper samt foredrag til børnehaver, skoler, pensionistklubber, ADHD-foreninger m.fl.

Baggrund

Jeg uddannet ernæringsterapeut på Center for Ernæring og Terapi (CET). Uddannelsen er en videnskabsbaseret uddannelse, der bygger på de principper, der på engelsk hedder “Functional Medicine”. Det er en behandlingsform, hvor man bl.a. bruger kost og kosttilskud til at rette op på kroppens biokemiske forstyrrelser.

Jeg arbejder meget bredt med ernæring og holder foredrag om mange forskellige emner og rådgiver private med mange forskellige problematikker. Men jeg interesser mig for kost og adfærdsforstyrrelser og er gået dybere ind i dette emne og har skrevet to bøger om kost og adfærd. Jeg har også skrevet en del artikler til aviser og fagblade, og dem har jeg samlet i en gratis E-bog, som du kan downloade fra min hjemmeside. Udover mine tre bøger har jeg udarbejdet tre hæfter: “Grønt på tallerkenen”, “Sunde kager” og “Kom i gang guiden”.

Det er blevet til mere end 150 foredrag i børnehaver, skoler og specialinstitutioner, ADHD-foreninger m.fl. Flere kommuner bruger mig til at efteruddanne deres plejefamilier (plejebørn kan have adfærdsproblemer eller være fejlernæret, når de kommer til plejefamilien). I et par år har KursusMaker brugt mig til at afholde to kurser: “Rigtig baby kost i vuggestuer” samt “Kost, motion og ADHD”.

Siden 2006 har jeg været ansat 15 timer om ugen i Køge Helsekost. Det har givet mig en rigtig god basisviden indenfor kosttilskud. Gennem helsekosten bliver jeg også opdateret og efteruddannet i det nyeste inden for dette felt. I otte måneder har jeg været tilknyttet et EU finansieret projekt hos AKT-Vestegnen. Her tilberedte jeg mad og underviste unge arbejdsløse med adfærds- og trivselsproblemer. Forskellige bosteder, for borgere med adfærdsproblemer, har løbende brugt mig til at vejlede i at tilberede en mere “hjernevenlig” kost.

Kontaktoplysninger:

Karen Nørby
Esagervej 8, 4672 Klippinge
Tlf. 56578036, Mobil 27529036
Mail: info@karennorby.dk
Web: http://www.karennorby.dk