Vera Rahbek

Healing, stemmeterapi, familieopstilling, guided indre rejse eller hypnose, livsvejledning, Asea.

_EMD5473crop

Healing

Jeg arbejder med kraftfuld healing. Det kan være stille healing, lydhealing eller reconnective healing.

Stemmeterapi:

Syng dig hel At lade stemmen give lyd til det som er, er en effektiv og enkel metode. Stemmens ar på sjælen synges ud. Det gamle stof bliver som båret på vinger. Så enkelt som det lyder, men en god ting at have en hjælper til.

Guidet indre rejse eller hypnose:

At blive guided på en indre rejse tilbage til knudepunkter i dette eller tidligere liv kan i sig selv være befriende. Under rejsen vil du også kunne modtage gode råd til dit liv i det hele taget.

Livsvejledning:

I hver af de ovenstående terapier indgår livsvejledning i form af en personlig samtale. Hvis det først og fremmest er en sådan vejledende samtale, du har brug for, så kan du også vælge det.

Asea

Asea er en væske, som indeholder Redox Signalmolekyler. Redox Signalmolekyler er livsnødvendige for ALT liv på jorden. Alle levende væsner skal bruge signalmolekyler for at kunne leve. Redox Signalmolekyler er det kommunikationssystem alle kroppens funktioner er 100% afhængige af, for at kroppen selv kan finde skader, fejl, mutationer mm. i alle celler og systemer. De aktiverer og øger produktionen af antioxidanter med mellem 400-1000%. Ubalance i og for lidt Redox Signalmolekyler er årsag til alle sygdomme, helbredelses problemer og alderdom.

Kontaktoplysninger

Vera Rahbek
tlf.  25 76 77 01

Mail: verarahbek@mail.dk
Web: http://www.sacredcircle.dk