Den røde tråd

 

i Stevns Behandlernet

 

Behandlerne i behandlernetværket har hver deres baggrund og uddannelse.

Den røde tråd i gruppen er en forståelse af, at hele mennesket er vigtig. Enhver sygdom er en ubalance. Der er en årsag til denne ubalance og det er den årsag, vi som behandlere gerne tager fat i.

Du vil opdage, at der er en gennemgående sag, som står stærkt hos hver enkelt. Også at flere af tilbuddene egentlig ikke kan benævnes behandling i ordets gængse forstand. Her er der snarere tale om noget livsopbyggende, som også virker forebyggende i forhold til sygdomme.

Hos mange af vore klienter kunne “sygdommen” for eksempel hedde længsel efter et nyt livsperspektiv. Eller blot en fornemmelse af, at der mangler noget. Når du har søgt støtte hos en alternativ behandler, har du taget et skridt til selv at tage ansvar for dit eget velbefindende.

I behandlernetværket finder du forskellige muligheder for støtte og kan vælge den måde, den person og den metode, som du her og nu har brug for. Du kan læse mere om metoderne på de enkelte behandleres hjemmesider.

Ofte kan en behandling være et supplement til den etablerede behandling. Den alternative behandling kan supplere med at kontakte og styrke den kraft, som fører til selvhelbredelsen. Vi ved alle, at uden kroppens evne til selvhelbredelse, ville selv det mindste snit af køkkenkniven være katastrofalt. Et uoverlagt stik, i form af nedsættende ord fra et medmenneske, kan virke helbreds nedbrydende, hvis det sætter sig fast. For ikke at nævne de helt store chok, som vi alle udsættes for ved sjældnere lejligheder.

Mange i netværket arbejder med udgangspunkt i et åndeligt livssyn.